Kynutá bábovka s Margot a džemem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vladúzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vlažného mléka s cukrem rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Ten pak přilijeme do mouky, přidáme ostatní přísady a vypracujeme vláčné těsto, které necháme hodinu kynout na teplém místě. Vykynuté těsto vyválíme na pomoučněném vále na placku, na níž pak natřeme džem,na džem nastrouháme Margotky a ty pak ještě pokapeme rozehřátým máslem. Kraje placky trochu přehneme dovnitř a zavineme do rolády, kterou pak opatrně přemístíme do vymazané a vysypané formy. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 45 min. při 180 °C.(horkovzduch).
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Droždí Džem Hera Hladká mouka Margotka Máslo Mléko Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: