Kuřecí na hruškách a slanině

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ivkyster

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso řízek nebo stehna
    • 1
      hrušky 1 hruška na 2 porce
    • slanina
    • koření - čína
    • skořice
    • sůl
    • pepř mletý
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky omyjeme, očistíme a překrojíme napůl. Z obou stran posolíme, popepříme, posypeme kořením na čínu, skořicí a jemně zaprášíme solamylem. Zprudka osmahneme na oleji.
2
Slaninu a hrušky nakrájíme na plátky. Do zapékací mísy střídavě ukládáme maso, hrušky a slaninu. Doporučuji hruškou nešetřit. Podlijeme zbylým olejem z pánve. Zapékáme v troubě, dokud není slanina opečená.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Veronika Sochorová
    Veronika Sochorová |

    8. 8. 2010 18:43

    Moc dobré, všichni chválili

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    2. 10. 2009 13:40

    Na první pohled nezvyklá kombinace, ale moc dobré. Pro toho, kdo má rád kuřecí, je to příjemná změna.