Kuřecí guláš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso
    • 3
      ks paprika barevné
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • feferonka
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      dl vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, na proužky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájené maso. Podusíme, poprášíme hladkou moukou a zalijeme vývarem. Přichutíme solí a pepřem a dusíme do měkka. Pak přidáme feferonku a šálek kečupu nebo protlak a chvilku prohřejeme. Můžeme podávat s brambory nebo s hranolky.

Komentáře k receptu

  • Andy
    Andy |

    10. 8. 2013 20:38

    Místo kuřete jsem použila vepřové maso a jako přílohu zvolila bramboráčky a bylo to výborné :) Děkuji

  • tercak
    tercak |

    8. 3. 2012 13:12

    s malými úpravami výborný... přidala jsem k tomu ještě cherry rajčata a vynechala feferonku...

  • Lenka Adamkova
    Lenka Adamkova |

    13. 6. 2007 08:59

    Prosim vas tu feferonku celou nebo taky nejak pokrajet?Diky.

  • Simona
    Simona |

    2. 2. 2007 16:17

    Dnes jsem tento gulas varil k obedu, musim uznat ze byl vyborny.