Kuře Marianne

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 200
      ml olej
    • 20
      g mouka
    • petržel zelená
    • 250
      ml masox
    • 250
      ml bílé víno
    • 200
      g žampiony
    • 50
      g rajský protlak
    • 30
      g pažitka
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře omyjeme, rozkrájíme na kousky a na oleji opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme a přidáme petržel, pažitku a česnek. Zaprášíme moukou a chvíli natřásáme, aby se omáčka spojila. Potom zalijeme bílým vínem a bujonem a necháme hodinu pomalu dusit.
2
Nakonec přidáme nakrájené žampiony a rajský protlak. Dusíme ještě asi 20 minut a podáváme (dobrá příloha je bílá veka).

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.