Kozárovica

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l šťáva z kyselého zelí
    • 3
      hrst kysané zelí
    • 1
      lžíce sádlo
    • 250
      g sušené houby nejlépe kozáci
    • klobása syrové, na každého strávníka 1 ks
    • sůl
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby povaříme v 1 l osolené vody. Houby scedíme a s kysané zelí umeleme. Zalijeme vodou, v které se houby vařily, přilejeme šťávu z kysaného zelí a povaříme asi půl hodiny.
2
Nakonec vložíme syrové klobásky a v polévce je uvaříme. Dochutíme česnekem, trochou sádla v kterém jsme rozmíchali mletou papriku.
3
Podáváme s chlebem.
Kategorie: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: