Kotlety na kedlubnách

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • cibule
    • olej
    • 3
      ks kedlubna 2-3
    • pepř mletý
    • sůl
    • podravka Koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme zesklovatět cibulku, potom přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety a nechám na každé straně cca 1 minutu opéct. Na kotlety nastrouháme na hrubém struhadle kedlubny (podle velikosti - čím větší, tím více kedlubnového zelí), které osolíme, opepříme a posypeme trochu kořením podravka (může být i 1/2 rozdrobené kostky masoxu).
2
Podlijeme trochu vodou a přiklopíme pokličkou a necháme dusit do měkka. Trvá to zhruba 3/4 až 1 hodinu. Připravujeme ve woku nebo v hluboké pánvi s pokličkou. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jana sitkova
    jana sitkova |

    30. 1. 2009 17:46

    Rychlé a vynikající, dík za inspiraci

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    27. 3. 2007 09:43

    Vařívala jsem takto i vepřový bůček-libovoučký- a byla to bašta, jsem ráda za připomenutí, jak bude sleva v diskontech na kedlubny, tak zařadím a už se těším