Kefírový zákusek

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Avi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny vymícháme v hladké těsto, dáme na vymazaný a vysypaný plech a šup do trouby. Na chladný rozetřeme, vymíchanou náplň a poléváme čokoládovou polevou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra Obručová
    Petra Obručová |

    28. 4. 2007 11:26

    Je to naprosto skvělý a jednoduchý zákusek, který jsem jednou ochutnala u kamarádky Andrei a od té doby nepeču nic jiného!Andrejko, díky za TIP!!:))Na náplň používám pomazákové máslo. Je to taky moc dobré a dobře se roztírá.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    17. 5. 2006 17:44

    Váš "Kefírový zákusek" má všude veliký úspěch. Rozdala jsem recept už několikrát a kolegyně, které ho dělaly, jsou na tom stejně. Prostě všude samá velká chvála! Ivana

  • lenka žilková
    lenka žilková |

    6. 5. 2006 10:05

    je to dobrý,opravdu zákusek pro slavnostní příležitost

  • lenka žilková
    lenka žilková |

    5. 5. 2006 15:44

    Tak jsem upekla,vypadá to dobře,tedˇčekám až to ztuhne,pak ještě napíšu.Příprva jednoduchá,i když to vypadalo složitě.

  • Iva Varadínková
    Iva Varadínková |

    1. 5. 2006 21:40

    Jsem ráda, že Vám chutnaly a co se ještě toho tvarohové náplně týče, tak ŽÁDNÉ MLÉKO,ŽÁDNÉ ŘEDĚNÍ, tak jak je to uvedeno. Pravdu máte druhý den pokud zbudou jsou prostě senzačně vláčné. Jako čokoládovou polevu dávám rozpuštěný tyčinky v mikrovlné troubě Ledové kaštany s troškou ceresu. :o))

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    1. 5. 2006 17:34

    Sice odpovídám za autorku, ale snad to nevadí. S tvarohem jsem žádné problémy neměla. Sice do náplní používám radši tvaroh v obalu, ale měli jen ve vaničce. Náplň byla sice řidší, ale dostatečně ztuhla a pěkně to drželo. Do normálního tvarohu bych asi přidala trochu mléka. Krájela jsem hodně teplým nožem, abych co nejméně poškodila čokoládu. Dejte vědět, jak vám chutnal.

  • Romana
    Romana |

    30. 4. 2006 19:49

    Já mám špatnou zkušenost s Míša řezy, nevím čím to je,ale tvaroh se od piškotu odlupuje, jak je to u tohoto zákusku? Ráda bych ho zkusila.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    30. 4. 2006 17:13

    Sice jsem už jeden komentář napsala, ale nedá mi to. Druhý den je buchta ještě lepší! Kdyby to šlo, dám k jedničce ještě několik hvězdiček. Ivana

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    29. 4. 2006 10:49

    Prostě vynikající! S kefírem je buchta krásně mokrá, přesně tak jak to máme u nás rádi. Řekla bych, že je ještě lepší než "Míša řezy". Vřele doporučuji a díky za recept. Ivana

  • Iva Varadínková
    Iva Varadínková |

    24. 4. 2006 21:57

    Ivčo děkuji za upozrnění a zároveň se omlouvám Vám a všem ostatním, které to odradilo jej upéct. Patří tam 2 SKLENICE MOUČKOVÉHO CUKRU.Ještě jednou se moooc omlouvám. :o))IVČA

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    22. 4. 2006 06:07

    Ráda bych tento zákusek zkusila, ale nechce se mi ho dělat bez cukru do těsta. Opravdu tam žádný nepřijde? Díky za odpověď. Ivana