Kefírová buchta (nevážená)

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      sklenice polohrubá mouka
    • 2
      sklenice kefír
    • 0,5
      sklenice rostlinný olej
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      sklenice moučkový cukr
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 3
      lžíce kakao 2-3

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno v míse vymícháme do hladka a nalejeme na vysypaný a vymazaný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě.
2
Předpokládám, že by to šlo upéct i jako bábovka, jen bych snad dala do míň vyhřáté trouby a pekla déle, aby se to ve vyšší vrstvě pořádně upeklo.

Komentáře k receptu

  • Juli
    Juli |

    7. 8. 2016 13:17

    A vejce tam nemusí byt? :-!

  • Dominika
    Dominika |

    27. 5. 2011 17:48

    mám jen jeden dotaz na jak dlouho a na koli stupnů dát péct?? :-\ jinak douám že bude dobrá :-)) :-) ;-) :-[

  • Hermína
    Hermína |

    8. 5. 2011 14:50

    Kefírová buchta dobrá a hned pryč a to jem ji potřela marmeládou. Super

  • Marketa
    Marketa |

    5. 1. 2011 18:55

    Moc dobra kefirova buchta.Pridala jsem trosku jogurtu a upekla testo v kosickach na mafiny.Vrsek jsem ozdobila mandlickama.Senzace. :-)

  • LUCIE
    LUCIE |

    7. 6. 2006 13:26

    Můžu se prosím zeptat,jak doprostřed ty piškoty dáváte? Jestli vcelku nebo nakrájet.Mně totiž ta buchta spadla.Předem moc děkuji,jinak je výborná!

  • jana Novakova
    jana Novakova |

    18. 5. 2005 15:59

    Buchta je rychla a dobra, jen jsem dala vse o tretinu min - je to i tak na velky plech. Uprostred davam piskoty namocene do rumu nebo kavy, to aby nebyla tak barevne fadni.Doporucuji