Kedlubnové zelí III

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Blahutka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle, podlejeme vodou a necháme vařit asi 5 min. Listí nasekáme nadrobno, necháme projít varem, scedíme, poté necháme projít varem podruhé a přidáme ke kedlubnům.
2
Převařujeme proto, aby z listí odešla hořkost. Ze špeku a mouky uděláme zásmažku, kterou zahustíme kedlubny, osolíme, opepříme a dokyselíme octem dle chuti.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kedlubna Ocet Pepř mletý Špek Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: