Kaviárová vejce

moje hodnocení:

1,5

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce po délce rozpůlíme a poklademe kaviárem. Zavineme do částečně přeloženého plátku šunky (vejce musí být vidět). Položíme na talířek, přidáme hranolek másla a dílek citronu.
2
Podáváme s krajíčkem žemle.
3
Hranolky másla krájíme z dobře vychlazeného másla vroubkovaným nožem ponořeným do horké vody.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Kaviár Máslo Šunka Vařená vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janina
    Janina |

    18. 9. 2014 12:15

    Popravdě jak je popisováno v receptu si to nedovedu představit. To na tom obrázku ano... dělám podobně a je to dobrota.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    6. 3. 2007 14:25

    Je trošku škoda, že obrázek neodpovídá receptu. Na obrázku jsou vyjmuté žloudky vyšlehané s máslem či taveným sýrem, ochucené a pak nastříkané zpět do bílkových misek, dále ozdobené kaviárem a položení na listu salátu. Je to výborná varianta, ALE JINÁ, než popisovaný recept....

  • simona klimovicova
    simona klimovicova |

    3. 6. 2005 11:22

    bylo to vytecne,,, NA POHLED hehee

Další doporučené recepty: