Karpatská roštěná z jelena

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g jelení hřbet Vykostěný nebo kýta
    • 50
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 100
      g houby
    • 1
      ks zelená paprika
    • 2
      ks rajčata
    • feferonka
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso opláchneme, nakrájíme na porce, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Takto připravené plátky zprudka opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. V kastrole rozehřejeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli, sladkou papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou.
2
Zpět vrátíme opečené maso a dusíme téměř doměkka. Poté přidáme nakrájené houby, feferonky a papriku. Společně dusíme doměkka a nakonec přidáme osminky rajčat. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    23. 3. 2014 19:05

    Vynikajici. Maso se dusilo jeste asi 35 min. v tlakovem hrnci.

  • mum
    mum |

    24. 10. 2010 19:07

    Cool

  • Anonym
    Anonym |

    1. 1. 2008 11:42

    zkusíme uvidíme