Karamelizovaná jablka se slaninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky slaniny opečte nasucho na pánvi na středním plameni, vyjměte a nechte stranou. Jablka nakrájejte na co nejtenčí plátky, vykrojte střed s jadérky a opečte je na vyškvařeném tuku ze slaniny, až zezlátnou a lehce zkaramelizují.
2
Rozložte na mísu spolu s plátky slaniny. Do horkého tuku vlijte ocet a nechte trochu svařit, osolte a opepřete. Vzniklou zálivkou zakapejte slaninu s jablky.
3
Posypte lístky špenátu, ostružinami a sekanými pistáciemi.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: