Kapustové karbanátky jak je dělám já

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Akaschka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu uvaříme v osolené vodě, asi tak půl hodinky podle toho jak máte velkou kapustu, aby byla měkkoučká. Po uvaření rozkrájíme na malé kousky, silnou část oddělíme a vyhodíme (můžete i umlít, ale kousky jsou lepší). Dáme do mísy s cibulkou, kterou jsme si osmahli na oleji, přidáme vajíčka a sůl a pepř podle chuti. Rukama zamícháme, přidáme strouhanku a tvoříme karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance a pak smažíme na pánvi do zlatova. Jako přílohu doporučuji brambory v jakemkoli tvaru kaši, jen brambory, hranolky. Je to velká mňamka :)
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapusta Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: