Jižanské řízky
Jižanské fazole s klobásou
Zbojnické kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Rychlý ovocný koláč
Český chleba v cizině
Banánovo-broskvové tiramisu
Šlehačkový koláč s jablky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Rizoto s vepřovou konzervou
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Sedlácký salát
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pavlova s citronovým krémem