Jahody v karamelu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g cukr krystal
    • 500
      g jahody
    • šlehačka
    • 1
      sklenice jablečný mošt nebo rybízový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr s moštem uvedeme do varu. Jahody se stopkami omáčíme v karamelu a necháme vychladnout. Každý stolovník si bere jahody za stopku a obaluje si je ve šlehačce.

Komentáře k receptu

  • prdy
    prdy |

    11. 5. 2014 08:48

    sracka :-|

  • kakatka
    kakatka |

    27. 5. 2007 16:42

    já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue

  • Anonym
    Anonym |

    5. 9. 2005 22:10

    Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!