Jablečný punč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      l jablečný mošt
    • 0,3
      l voda
    • citronová kůra (Kousek skořice)
    • 2
      lžíce škrobová moučka
    • cukr
    • sůl (Jedno zrnko)
    • 1
      dl brandy
    • rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozinky přebereme, propláchneme, spaříme vařící vodou a necháme okapat. Mošt zahřejeme k varu, přidáme škrobovou moučku rozmíchanou s vodou, citronovou kůru (skořici), sůl, cukr, přivedeme k varu a vaříme asi minutu. Citronovou kůru (skořici) vyjmeme, přidáme rozinky a lihovinu, rozdělíme do sklenic a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.