Jablečný Lotus řez - nepečený

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka hrubě nastrouhaná dáme do kastrolu, můžeme je ochutit, kromě cukru ještě i citronovou šťávou a kůrou, skořicí, podlijeme troškou vody a za občasného podlití podusíme do měkka. Pak rozmícháme pudinky v cca 1 dl studené vody a za stálého míchání krátce povaříme.
2
Do misky nebo vyššího malého pekáčku lehce vytřeného olejem nebo vyloženého fólií střídavě vrstvíme jablečnou směs a Lotus sušenky.
3
Řezy dáme do chladna proležet, nejlépe přes noc.
4
Před podáváním dozdobíme kopečkem smetany.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: