Jablečná buchta rychlá

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 150
      g moučkový cukr
    • 500
      g jablka
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce umícháme vejce s cukrem a Herou (já to dělám ručním mixérem), přidáme nahrubo ustrouhaná jablka, mouku a prdopeč. Můžou se přidat rozinky, rozdrcené ořechy nebo kakao.
2
Vše zamícháme, vylijeme do menšího plechu, který jsme vymastili a vysypali (může se to péci v bábovkové formě či jako dort, dávka je na 1 dort běžné velikosti). Peče se cca 20 minut na 180°C.
3
Velmi chutné s citrónovou polevou, buchta je lepší druhý den, kdy se rozleží, díky obsahu jablek vydrží dlouho měkká. Teda pokud vydrží...... :-)
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • týna
    týna |

    4. 1. 2017 15:28

    :-) :-) :-) <3

  • týna
    týna |

    4. 1. 2017 15:27

    :-) :-) :-) <3

  • Henry
    Henry |

    7. 3. 2015 13:34

    :-$ děsný recept,chybí ingredience,husté a nevyběhne podle tohoto receptu,paskvil,doporučuji najít si jiný recept. :-( :'(

  • Henry
    Henry |

    7. 3. 2015 13:29

    :-$ ani nezkoušejte,je to paskvil,chybí ingredience,k tomu aby buchta vyběhla,(mléko olej atd.) :-(

  • Henry
    Henry |

    7. 3. 2015 13:27

    :-$ tuto buchtu nedoporučuji,nevyběhne,recept není celý,chybí tekutina ,ani nezkoušejte. :-(

  • katka
    katka |

    23. 11. 2013 19:54

    Dobrý den, buchta se nepovedla, těsto bylo hodně husté a buchta nenakynula.. v jiných receptech na tuto buchtu byl navíc olej a mléko, tak příště zkusím něco jiného... :-(

  • monika
    monika |

    13. 2. 2013 14:00

    a já nechápu, co si na tom neumíte představit :-)

  • petra
    petra |

    24. 9. 2012 22:17

    Dobry den nechapu kdyz davate recept ze je to bez fota .......... :-(

  • Gecovka
    Gecovka |

    4. 4. 2011 16:14

    Moc výborná :-)