Italská bábovka Margherita

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Měkké máslo rozmícháme v misce s cukrem a přidáme žloutky. Bílky umícháme ve sníh s trochou cukru. Pak smícháme máslo se sněhem, přidáme také strouhanou kůru z citronu a pomalu po dávkách přidáváme a mícháme mouku. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Necháme trochu těsto vykynout a vymažeme a vysypeme formu.
2
Pak vlijeme nakynuté těsto do formy, vložíme do trouby a pečeme na max. teplotu 8 minut.
3
Pak vypneme troubu a necháme ještě 2 minuty odpočinout v troubě. Vyndáme bábovku a necháme vychladnout. Posypeme práškovým cukrem a podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr Máslo Mouka Prášek do pečiva Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: