Hrníčkový perník II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celá vejce šleháme s cukrem do pěny, pak přisypeme mouky, prášek do perníku, sodu a kakao, přilijeme ohřáté mléko a vše důkladně vyšleháme.
2
Nakonec přidáme olej a ještě promícháme. Nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech.
3
Pečeme při teplotě 170 °C asi 25 minut.
4
Po upečení nechat vychladnout a je dobré polít čokoládou a možno i sypat kokosem, nebo barevným cukrovím zdobením.
5
Vypadá to složitě, ale já ji zvládnu (umíchat) za 10 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Šárka
    Šárka |

    14. 2. 2008 17:28

    Pro svého tátu jsem udělala Valetýnský speciál.Perník jsem normálně upekla akorát jsem ho pak vyřízla do tvaru srdce,potřela cukráčskou polevou a posypala kokosem.Ještě by bylo hezké na to napsat šlehačkou ve preji Tatínkovi nebo k Valentýnu.

  • Jaromíra
    Jaromíra |

    22. 5. 2007 14:25

    Když přidáte do těsta 1 velkou lžíci jakékoliv marmelády (nejlepší je rybízová), vydrží vám dlouho vláčný.

  • sylva
    sylva |

    21. 5. 2007 11:13

    SLOŽITĚ ????? a jak to vypadá podle tebe jednoduše ?