Hrachové palačinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V mléce rozkvedláme mouku, vejce, 1 sáček hrachové polévky, sůl (přiměřeně, jelikož polévka v sáčku už je slaná). Hmota musí být jemná. Necháme 10 minut uležet a pak smažíme palačinky, které ještě horké posypeme strouhaným sýrem a stočíme.
2
<BR>Porce můžeme ozdobit kostičkami anglické slaniny.

Komentáře k receptu

  • Laďka
    Laďka |

    9. 2. 2007 17:26

    Udělala jsem si je k večeři a na tak jednoduchý recept to má opravdu něco do sebe..

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    17. 2. 2006 11:28

    Včera jsem je dělala k večeři a moc nám to chutnalo. Sice jsem neměla anglickou slaninu, ale nevadilo, protože hrachová polévka se slaninou ji obsahuje. Jen tak posypané sýrem, křupavé, mňam:-)). Dávám 1.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    13. 2. 2006 12:57

    Ospravedlňujem sa, ale až teraz som si všimla dotaz Češky. Zajtra pridám medzi nové recepty. Možno budú stačiť aj teraz.

  • Ivana Císařová
    Ivana Císařová |

    13. 2. 2006 09:05

    Pro velký úspěch jsem je dělala minulý týden hned dvakrát, sypala jsem je mmj. nivou, výborné teplé i studené.

  • Míla.K
    Míla.K |

    12. 7. 2005 15:41

    Veliká dobrota,poprvé se snědlo všech 8 palačinek hned z pánvičky,bez ničeho!Druhý den už se vším co má být!Moc dobré!!Příště zkusím z gulášové polévky,nemuselo by to být špatné!?

  • jarmila
    jarmila |

    10. 7. 2005 20:21

    Opravdu moc dobré a rychlé jídlo.Doma nejdřív koukali a kroutili hlavou z čeho to je a pak na střídačku mlaskali a chválili.Anglickou jsem neměla, tak jsem na špeku osmahla kousek nadrobno nakrájené klobásky a tím palačinky posypala.

  • Mirka Tolarová
    Mirka Tolarová |

    5. 7. 2005 12:06

    Vyzkouseli jsme a byly opravdu vynikajici.. Z teto davky jsme meli palacinek 10 (prumer panve 24cm).. Na syru nesetrete! mnam

  • Češka
    Češka |

    29. 6. 2005 22:35

    Pani Jarcuskova, prosim, zkuste sem napsat ty recepty s Hraskou, zajimaji me predevsim placky a pomazanka. Dekuji.

  • Pilence
    Pilence |

    29. 6. 2005 15:12

    Pani Jarcuskova, diky za tip, uz jsem o ni slysela, pry je vyborna na obalovani, ale o jinem vyuziti jsem nevedela. Urcite v tom bude mene Ecek a konzervacnich latek nez v te polevce. Vyzkousim palacinky i z Hrasky, protoze je budu muset pro velky uspech brzo zopakovat. Pile

  • Terézia Jarčušková
    Terézia Jarčušková |

    29. 6. 2005 14:55

    Určite výborné. Ja robím hrachové placky zo zmesi, ktorá sa volá "Hraška". Kupuje mi ju dcéra v Prahe v obchode so zdravou výživou. Je to asi 1-ročná novinka, výborná je z nej aj pomazánka a závarka do polievky. Aj ju nájdete kúpiť, vyskúšajte, možno vám bude chutiť tiež. Zmes je ochutená, netreba do nej nič pridávať.

  • Pilence
    Pilence |

    29. 6. 2005 08:56

    NO TEDA! Pristupovala jsem k tomu prakticky - spotrebovat pytlik polevky, ktera se u nas zahadne objevila ac pytlikove polevky u nas nikdo neji... Ale! Po obligatnim dotazu: "Co TO je?", nastalo ticho rusene jen pomlaskavanim. Vse korunovala chvala, ze mam poslat tisice dekovnych dopisu. No a tak cinim, dekuji, opravdu jsme si pochutnali. Neprisolovala jsem, smazila na panvi o prumeru 28 cm a ziskala jsem 6 palacinek. K tomu salat z rajcat a papriky... Nemelo to chybu. Jeste jednou diky! Pile

  • Anonym
    Anonym |

    27. 6. 2005 14:06

    No to nemusí být špatné, to by se pak mohli dělat z pytlíku třeba gulášové palačinky ?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: