Hovězí maso na česneku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g hovězí maso
    • 1
      lžíce česnek sušený
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička zázvor
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      ks cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme cibulku a maso opečeme. Do výpeku přidáme zbylou pastu, podlijeme a dusíme doměkka.
2
Podáváme s rýží nebo brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenka
    Zdenka |

    3. 11. 2015 15:05

    Dnes jsem zkoušela a výborné jen jsem česneku , zázvoru a papriky dala po celé polevkové lžíci a zahustila ...a k rýži mňamka ;-)

  • Mišule1
    Mišule1 |

    18. 5. 2014 15:05

    Dnes jsem zkoušela a nic moc. Příště určitě zvolím spíš tlakáč. Maso bylo tuhé. Chuť nic moc, ale to je pouze můj subjektivní dojem :-)

  • Leona
    Leona |

    7. 6. 2012 14:10

    tento recept je vyborny, velni jednoduchy a za 45min jsme jedli, manzel ma rad palive, tak dnes pridam jednu chilli papricku, jinak davam za 1! 8-)