Guštli-noni

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 40
      g droždí
    • 500
      ml voda
    • sůl
  • Náplň
    • 300
      g skopové maso vařené mleté
    • 2
      ks vejce 1-2
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vypracujeme těsto, vyválíme na obdélník asi 1,5 cm silný, rozetřeme náplň, srolujeme a roládu stočíme do spirály (jako při ždímání). Spirálu nakrájíme na kousky asi 2 cm silné, propícháme vidličkou a na vymazaném plechu upečeme.
2
Poznámka: guštli-noni jsou uzbecké masové pirožky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 4. 2007 07:55

    Lenča, použite hocijaké iné mäso, recept je uzbecký, preto tá baranina. Ale mäžete použiť mäso, aké máte radi.

  • lenča
    lenča |

    23. 4. 2007 19:57

    Recept vypadá docela in........Ale to beranní maso,no nevím,nevím,to asi není běžná domácí věc.