• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Gnocchi se špenátem a nivou
    Napište svůj komentář k receptu

    Gnocchi se špenátem a nivou

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.9
    hodnotilo: 9
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Gnocchi se špenátem a nivou
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        balíček gnocchi
      • 1
        balíček mražený špenát
      • 1
        plátek hera
      • 1
        ks cibule středně velká
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka bazalka
      • 1
        ks vejce
      • 200
        ml zakysaná smetana 150-200
      • 120
        g sýr niva
      • česnek podle chuti

    Postup přípravy receptu

    1
    Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný), opepříme, přidáme bazalku, trochu podlejeme a necháme dusit až do rozmražení špenátu; poté přidáme vejce, smetanu a na hrubo nastrouhanou nivu, podle chuti osolíme a nakonec přidáme česnek.
    2
    Gnocchi připravujeme dle návodu na obalu.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Gratinované brambory (nejen) se špenátem

    Gratinované brambory (nejen) se…

    Gnocchi s listovým špenátem

    Gnocchi s listovým špenátem

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    lilywhite lilywhite
    tomaskut tomaskut
    • Cíťa
      Cíťa | 7. 4. 2014 14:59

      Ježíš lidi, vy toho naděláte, když mám chuť na lazaně, tak si je taky radši kopim a nevidim důvod proč si nekoupit gnocchi. Kdo chce, ať si na ně najde recept. Pohled na to, co stojí za to a co ne je dost nahraně, protože každý jíme a žijeme jinak. Radši pod receptem najdu jestli to chutná nebo ne nebo čím se to dá vyladit. To je moje priorita, ne dětinské rozmíšky.

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:11

      Každý má právo na názor, já osobně si sice myslím, že paní Markéta zvolila trochu ráznější formu, ale v zásadě má pravdu - když už někdo zveřejní recept, měl by stát za to. Recept na gnocchi, kde jsou gnocchi z polotovaru, taky nepovažuji za nic, co bych na těchto stránkách chtěla najít. P.S. já osobně zase nesnáším lidi, co nesnáší jen ostatní jen proto, že mají jiný názor.

    • Eva
      Eva | 6. 4. 2014 09:31

      Já zase nesnáším takové komentáře.Napiš něco ty a uvidíme jak to bude k jídlu.

    • Marketa.A85 | 5. 4. 2014 01:21

      Recept na gnocchi: koupíme hotové gnocchi a uděláme k nim špenátovou omáčku. :'( Tak tomu říkám recept na gnocchi jako poleno. Bohužel se to týká spousty receptů, čekala bych více.

    • Jenda
      Jenda | 26. 1. 2014 17:23

      a to neumíš ani špenát udělat ? :) udělaly sme to a bylo to chutné ;-) spíš bude chyba jinde než v receptu, přidaly sme si do toho i kuřecí maso a bylo to výborné 8-)

    • Mrazík
      Mrazík | 2. 3. 2013 19:03

      Bohužel absolutní propadák - špenát jsem měla listový, ve výsledku bylo všechno špatně - vejce se nespojilo se špenátem, ale vznikly tam vaječné cucky, niva se rozpustila a nebyla cítit, prostě příště nedělat - je to český pokus o italské jídlo :-(

    • Honza
      Honza | 27. 1. 2012 13:23

      Je to super <3

    • inkeeper | 4. 5. 2011 13:18

      Gnocchi doporučuji osmažit na trošce másla nebo olivového oleje,jsou pak krásně křupavé.

    • Přemysl Toman
      Přemysl Toman | 19. 4. 2009 12:02

      Vyzkoušeno dnes jako jídlo k obědu, je to rychlé, levné a chuťově moc dobré, jsme spokojeni! :-) Jen místo Hery jsme dali máslo a taky si myslíme, že by se ještě nahoru dal nastrouhat libovolný sýr. Odteď zařadíme na seznam oblíbených jídel.

    • Lucka H.
      Lucka H. | 4. 10. 2008 14:56

      Výborné a rychlé jídlo, doporučuji všem

    • Martin R.
      Martin R. | 9. 2. 2008 20:06

      Prave jsem dojedl a mohu konstatovat ze recept je vinikajici.Cibulku je potreba posekat na velmi jemno.Zapijel jsem Traminem a moje chutove bunky zazily orgasmus.

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 3. 5. 2006 21:11

      Díky. Vyzkouším.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 21:39

      Marie, Gnocchi jsou bramborové noky italského původu. Prodávají se jako polotovar v chladících boxech supermarketů ( Penny, Tesco ), nebo si je můžete vyrobit sama,recept najdete na těchto stránkách.

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 2. 5. 2006 16:48

      Prosila bych co jsou to Gnocchi?To je něco od brambor? že je to pokrm z brambor a nikde je tam nevidím.Rekla bych, že to bude asi dobré.Odpoví mi někdo.Děkuji.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
    Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Gnocchi Hera Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí polévka se svítkem

    Kuřecí polévka se svítkem

    Květákový nákyp

    Květákový nákyp

    Křenová pomazánka k tyčinkám

    Křenová pomazánka k tyčinkám

    Višňové řezy II

    Višňové řezy II

    Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

    Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

    Dipy ke grilovanému masu - s kapary

    Dipy ke grilovanému masu - s kapary

    Vynikající vanilková zmrzlina

    Vynikající vanilková zmrzlina

    Mrkvový krém

    Mrkvový krém

    Naložená kuřecí křídla

    Naložená kuřecí křídla

    Doporučujeme

    40 minut
    Zelňačka s klobásou

    Zelňačka s klobásou

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    74
    Medové perníčky hned k jídlu
    Medové perníčky hned k…
    66
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    61
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    56
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    50
    Vaječný koňak
    Vaječný koňak

    Zajímavé články

    Cukroví s krémem je ozdoba vánočního stolu. Zkuste plněné ořechy, išelské nebo košíčky
    Cukroví s krémem je ozdoba vánočního stolu.…
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta Čechů k tradičním receptům
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta…
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte recepty z lineckého těsta
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    Blesk pro ženy Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    AHA.cz Velká zpověď Dana Hůlky (51): ZNIČENÝ  ŽIVOT!

    Velká zpověď Dana Hůlky (51): ZNIČENÝ ŽIVOT!

    Dáma.cz Bud Spencer: Závodil na olympiádě, byl skvělý chemik. Kde vzal své jméno?

    Bud Spencer: Závodil na olympiádě, byl skvělý chemik. Kde vzal své jméno?

    Dáma.cz Jak se mění vagína ve 20, 30, 40 a v 50 letech. A jaký to má vliv na sex?

    Jak se mění vagína ve 20, 30, 40 a v 50 letech. A jaký to má vliv na sex?

    Ženy.cz Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Maminka.cz Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Reflex.cz Podnikněte filmový eurotrip: Pusťte si 10 nejlepších evropských filmů poslední dekády

    Podnikněte filmový eurotrip: Pusťte si 10 nejlepších evropských filmů poslední dekády

    E15.cz Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Abecedazahrady Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    • Recepty.cz
    • Gnocchi se špenátem a nivou
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace