Flambované tygří krevety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okapané žampiony orestujeme na pánvi s olejem, pak přidáme sůl, pepř a víno. Přidáme krevety, petrželku a vaříme 2 minuty. Korýše vyjmeme na horkou pánev, podlijeme vývarem (bez hub), zavaříme, postříkáme vodkou, zapálíme a poléváme hořící šťávou. Podáváme s bílým pečivem a omáčkou za žampionů.

Komentáře k receptu

  • Mic
    Mic |

    17. 5. 2011 20:24

    SAPA v praze. 1KG tygrich krevet - loupanejch za 180 kc

  • Pája S
    Pája S |

    29. 1. 2010 09:13

    Jirko,tohle bych zkusila.Jen kdyby ty krevety nebyly tak drahé,tedy v porovnání s kvalitou.Mohu vědět tvého dodavatele tygřích krevet?Dík:-)))

Poslední navštívené:

Abecední seznam: