Dušený květák na česneku

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný květák vložíme do vroucí osolené vody, a uvaříme ho do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme okapat a rozebereme na růžičky. Na rozpáleném másle zpěníme jemně nasekanou cibuli s česnekem a zalijeme malým množstvím bujonu.
2
Do připraveného základu vložíme květák, na mírném ohni podusíme doměkka, dochutíme mletým pepřem, sekanou pažitkou a solí. Podáváme jako přílohu k drůbeži, k rybám nebo jako samostatný pokrm.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Květák Máslo Masox Pažitka Pepř mletý Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: