Dresing ke grilu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana2222

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení tatarská omáčka
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • česnek Pár stroužků
    • kečup - jemný Či cihilli - event.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tatarku smícháme se zakysankou a dáme do toho tolik prolisovaného česneku, na kolik se cítí naše chuťové buňky. Můžeme nechat už tak a nebo pro barvu přidat - pro odvážnější chilli omáčku, pro méně odvážné kečup, třeba i ostrý (krásně to obarví). Když si chcete pohrát můžete nechat 1/2 bílé a 1/2 narůžověle a promíchat to do spirálky.

Komentáře k receptu

  • Eva Klabzubová
    Eva Klabzubová |

    19. 4. 2009 19:37

    výbornéé, yofreska dobrý nápad a kopr opravdu luxusní:)

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    17. 4. 2009 22:55

    Zkuste přidat čerstvý kopr... luxusní!

  • helen drapalova
    helen drapalova |

    17. 4. 2009 20:37

    Moc dobry, misto tatarky jsem pouzila yofresku a super

  • Michaela H.
    Michaela H. |

    29. 12. 2007 23:21

    Goood