Domácí vlašák

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salám, brambory, jablka, okurky a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, osolíme, opepříme, přidáme majonézu (množství dle chuti, někdo má rád víc, jiný míň) a necháme uležet v lednici, nejlépe do druhého dne.
2
Salát je výborný jako podmaz na chlebíčky nebo i jen tak na obložený talíř se zeleninou, tvrdými sýry a vařenými vejci. Vlašák už nekupuju, po vyzkoušení dělám jen tento. Ta jablka mu dají šmrnc.

Komentáře k receptu

  • Roman
    Roman |

    31. 12. 2014 07:20

    Asi je to dobré, ale s vlašákem to nemá vůbec nic společného...

  • ivan
    ivan |

    24. 11. 2013 14:24

    je lepší jak z obchodu jenom místo junioru jsme dali domácí šunku ,doporučuji vyzkoušet

  • Lucie
    Lucie |

    27. 12. 2007 11:47

    místo salamu Junior můžete dát i šunkový salam

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    16. 2. 2007 20:57

    Salám Junior je obyčajný najlacnejší mäkký salám. Neviem ako sa volajú najlacnejšie salámy na Slovensku-pretože už 23 rokov žijem na Morave. Do tohoto šalátu môžete dať akýkoľvek salám. Autorka receptu uviedla salám Junior pravdepodobne z toho dôvodu, že je najlacnejší a do šalátu s majonézou úplne stačí.

  • Petra
    Petra |

    15. 2. 2007 23:09

    Co je to Salám junior (jeho zlozenie) a cím by sa dal nahradit? Vo Vlasskom saláte (aspon kedysi) bývala sunka.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: