Domácí paštika dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nejprve důkladně opláchneme pod vodou, rozkrájíme na kousky a odstraníme blány.
2
Na pánvi osmahneme cibulku, nejlépe na másle. K osmahlé cibulce pak přidáme majoránku a česnek.
3
Po chvilce tam přihodíme i játra, které restujeme po dobu cca deseti minut.
4
Po této době celou směs přesuneme do vyšší, vhodné nádoby. Přidáme ještě sůl, pepř a půl kostky másla. Toto celé pak pěkně promixujeme tyčovým mixérem.
5
Láďa Hruška doporučil paštiku zjemnit panákem smetany.
6
Pokud máme rádi, můžeme přidat i nasekané mandle a brusinky.
7
Hotovou paštiku pak necháme vychladit v ledničce a můžeme podávat.
8
Nejlepší je, tuto výbornou domácí paštiku zkonzumovat do pěti dnů.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.