Ďábelské špagety

moje hodnocení:

2,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení špagety
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      plechovka ďábelská směs na toasty
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • tvrdý sýr na postrouhání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme a necháme povařit. Potom podle chuti přidáme kečup a ještě chvíli necháme povařit. Na konec dáme na talíř a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MatějP
    MatějP |

    18. 10. 2010 17:00

    Moc mi to nechutnalo

  • Alena
    Alena |

    21. 8. 2007 15:13

    Je opravdu lepší konzervu nahradit mletým masem.

  • Vratik
    Vratik |

    24. 4. 2007 11:40

    Taky delam neco podobnyho, akorat pouzivam jako zaklad jen dabelsky toasty, davam do toho cesnek, smetanu, chilli a jarni cibluku :o)

  • Andrea Brenkusová
    Andrea Brenkusová |

    1. 4. 2007 10:36

    Ja delam neco podobneho. Davam tam veprovou konzervu, leco, feferonky, a ostry kecup. Je to vyborne. Andrea.

  • Žiži
    Žiži |

    13. 3. 2007 10:49

    dneska je chci vyzkoušet tak jsem zvědavá, ale určitě budou skvělý, pro anonyma - když jsou to Ďábelské špagety musí být ostré!!!

  • Vratislava Kovaříková
    Vratislava Kovaříková |

    1. 9. 2006 12:34

    Já dělém něco obdobného ale z mletého masa, místo ďábelských toustů dávám čili koření a feferony,kečup taky ostrý, cibuli,česnek,můj přítel se po tomto ostém může utlouct. Vraťka

  • Tereza
    Tereza |

    24. 8. 2006 19:32

    Já sem do toho dala 3 malý cibule a navíc česnek, sůl a provensálské koření. Bylo to moc dobrý

  • Anonym
    Anonym |

    2. 5. 2006 13:26

    proc vse z konzervy

  • Anonym
    Anonym |

    23. 12. 2005 15:56

    hm nic moc moc vostrý

  • Katka
    Katka |

    14. 12. 2005 09:00

    Já tam přidávám ještě sůl a česnek.