Ďábelská vejce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks vejce
    • 1
      ks sardelová pasta
    • 5
      lžíce máslo
    • 4
      lžíce smetana
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • červená paprika na ozdobu
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná vejce podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme. Změklé máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem, mírně osolíme a doplníme nadrobno posekanou petrželkou. Připravenou směs ozdobně nastříkáme do půlek vajec, ozdobíme je sardelovou pastou a na nudličky nakrájenou paprikou.

Komentáře k receptu

  • Jirina Paletarova
    Jirina Paletarova |

    16. 3. 2005 14:42

    Je to celkem slusny!Dal bych si to ale na konicka nebo na zabicku!:o)