Cibulová marmeláda III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,3
      kg cibule
    • 3
      lžíce sůl
    • 1
      kg cukr
    • 500
      ml ocet
    • 2
      lžička kmín
    • 1,5
      lžička hřebíček

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a promícháme se solí a necháme 1 hodinu stát. Cukr, ocet a v gáze zavázané hřebíčky dáme do hrnce a vaříme 5 minut. Přidáme cibuli a kmín, přivedeme k varu a pomalu vaříme na minimu 2 hodiny, dokud sirup nezhoustne a cibule bude mít zlatohnědou barvu. Necháme 5 minit odstát, vyjmeme gázu s hřebíčky, horkou marmeládu plníme do skleniček a uzavřeme.
2
Do vychladnutí otočíme dnem vzhůru. Podáváme k jehněčímu, beranímu masu nebo zvěřině.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.