Chalupářské fazole

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: palotopol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji nebo sádle opražíme cibuli do zlatova. Přidáme slaninu a klobásu nakrájenou na kostičky a opražíme. Potom přidáme česnek utřený s vegetou, dobře promícháme a chvíli společně podusíme. Přidáme kečup, aby nám vznikla hustá směs. Když je směs připravená, vmícháme do ní uvařené fazole a promícháme.
2
Podáváme s čerstvým, křupavým chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Klobása Slanina Vegeta

Komentáře k receptu

  • Ája
    Ája |

    10. 11. 2015 19:58

    asi tak 8-) 8-) 8-)

  • Anonym
    Anonym |

    29. 12. 2007 12:57

    fuj

Poslední navštívené:

Abecední seznam: