Černo-bílé kokořezy

moje hodnocení:

4,1

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto: vše smíchat a na plechu upéct.
2
Na částečně vychladlý upečený korpus namažeme rybízovou zavařeninu(nemusíme) a necháme vychladnout.
3
Mezitím si připravíme krém: do tvarohů si vmícháme kokos aby zvláčněl. Vyšleháme máslo s cukrem a postupně vešleháme tvarohy. Natřeme na korpus a celé pocákáme úhlopříčně čokoládovou polevou.
4
V lednici necháme 1 - 2 dny proležet a pokrájíme na řezy.
5
Je to dost jednoduché a velmi, velmi jedlé!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janina
    Janina |

    9. 11. 2012 17:29

    Dopečeno, rychlé, snadné a moc dobré:). jen mi přišlo zbytečné, dávat do krému celé máslo, dala jsem jen půlku:). Jinak přidávám bodík:)

  • ALBETY
    ALBETY |

    14. 6. 2012 19:51

    výborný recept (chutná jak miša řezi) <3

  • EVA
    EVA |

    14. 4. 2012 14:07

    Jednoduché a výborné i můj syn který kokos nejí je chválil.

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    12. 5. 2010 16:10

    Kristýno, hrnek má obsah 250 ml. Na gramy to nemá cenu vážit, každá ingredience váží jinak. Když je recept na hrnky, tak nač to vážit?

  • Kristýna Picklová
    Kristýna Picklová |

    12. 5. 2010 10:44

    Chtěla jsem se zeptat, kolikje cca gramů u Vašeho hrnku? Jinak se mi recept moc líbí a určitě vyzkouším. Děkuji :o)