Carne asada - maso na grilu i doma

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lidunka25

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Polozmraženou kýtu (proto, aby se nám dobře krájela) nakrájíme na asi 0,5 cm nebo méně široké plátky, po vlasu (omlouvám se za ten výraz, ale nejsem profi kuchař, takže nevím jak se tomu nadává, prostě tak, aby jste po odříznutí plátku viděli strukturu masa jako proužky).
2
Nenaklepávejte. Každý plátek posolte a vymačkejte na něj hodně citronové šťávy. Pokládejte jeden na druhý.
3
Přikryjte folií, alobalem či pokličkou a dejte do chladu tak na dvě hodinky, pokud vás honí čas nevadí, maso udělejte rovnou, i tak je to dobré.
4
Maso potom upečte na grilu, ale pokud nemáte gril, rozpalte pánev bez tuku. Položte na ní alobal a "grilujte" na alobalu po obou stranách. Pokud je potřeba, alobal při "grilování" několikrát vyměnte.
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Citron Hovězí kýta Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana V.
    Jana V. |

    27. 7. 2007 03:25

    Ludmilo,v Čechách se používá místo vlas vlákno.Masové vlákno.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: