Bylinkoví kuřecí šnečci na grilu

moje hodnocení:

3,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: rradushkaa

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček kuřecí maso prsa
    • 1
      lžíce med
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek (4-6)
    • olej
    • zázvor - mletý
    • tymián
    • pepř mletý trochu
    • bazalka sušená
    • oregáno
    • anglická slanina nebo masitý bůček uzený
    • špejle na jednom konci do špičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z oleje, prolisovaného česneku, soli, pepře, medu a bylinek uděláme v malé misce marinádu.
2
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme podélně (jedno kuř. prso na 2 stejné pásky). Pásky opatrně naklepeme a potíráme marinádou, na každé maso položíme plátek slaniny (asi stejné délky a šířky), potřeme slaninu trochou marinády, stočíme do šnečka a napichneme na špejli, aby se nám šnek nerozpadl, napichujeme pro jistotu na 2 špejle. Na těchto dvou špejlích budou dva šnečci.
3
Pomalu grilujeme, aby se maso upeklo i ve středu a nebylo opečené jen na povrchu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • S@m@rka
    S@m@rka |

    1. 11. 2011 11:44

    opravdu výborné !