Brynzové řízky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: andra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku dáme plátek slaniny, kopeček brynzy a znovu plátek slaniny. Přehneme na polovinu a sepneme po stranách parátky tak, aby brynza při smažení nevytékala. Obalujeme v klasickém trojobalu nebo v pivním těstíčku a smažíme na oleji z obou stran.
2
Jako příloha jsou vhodné brambory (kaše, hranolky, pečené brambory apod.) a zeleninový salát.
Použité ingredience v tomto receptu: Bryndza Ingredience na trojobal Kuřecí maso Olej Pepř mletý Slanina Sůl

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    27. 3. 2007 11:34

    Protoze je tam brynza, urcite to bude dobrota:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: