• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové vdolky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové vdolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 750
      g brambory strouhané, uvařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      ks vejce
    • mléko trochu vlažného
    • sůl
    • hrubá mouka
    • olej Ceres na smažení

Postup přípravy receptu

1
Strouhané vařené brambory dáme do mísy, trošku osolíme, přidáme droždí, které jsme rozpustili v mléce se lžící cukru. Přidáme vejce a tolik hrubé mouky, aby vzniklo tužší těsto, které se nechytá okrajů mísy. Necháme vykynout. Potom vyválíme na sílu prstu, vykrajujeme kolečka a smažíme na tuku. Hotové mažeme povidly a sypeme strouhaným tvarohem nebo pokapeme zakysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové vdolky se skořicí

Bramborové vdolky se skořicí

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klaudie razova | 29. 9. 2008 12:33

    jsou opravdu dobre urcite je budu delat castejc

  • klaudie lalikova | 29. 9. 2008 12:23

    dneska jsem je varila a opravdu jsou chutne a lacine

  • Erika Danihelova | 9. 8. 2008 12:03

    Ahoj dneska vyskousim,tak drzte palce:)pak napisu jak to dopadlo

  • jana tichá | 23. 10. 2007 14:31

    nejlepší jsou vdolky stejně s obchodu

  • Dana | 22. 7. 2007 15:33

    moc dobré

  • Hermína | 10. 5. 2007 19:06

    Výborné, moc nám chutnalo a mohla jsem zpracovat loňské brambory ze sklepa. Podávala jsem s borůvkovým džemem a zakysanou smetanou, je to vynikající recept. díky

  • Lenka | 3. 3. 2007 19:22

    Vynikající :-)

  • XY | 2. 2. 2007 17:47

    Opravdu výborné

  • Anonym | 26. 2. 2006 19:59

    Dělala jsem k obědu, potírala jsem ochuceným tvarohem a sypala strouhaným perníkem, moc dobré, díky..

  • Alina | 8. 2. 2006 10:30

    Aleno H. to vyzkoušekte, jsou moc dobré, je to sice jiná chuť než klasické vdolky, ale nám moc chutnají s těmi povidly a čímkoliv navrch perník, zakysaná smetana, tvaroh atd.

  • Alena H. | 8. 2. 2006 10:19

    Vyzkouším - vypadá to dobře.

  • Alina | 7. 2. 2006 13:06

    Výborné, sypané povidly a strouhaným perníkem a tvrdým tvarohem, k tomu kakao a je to bezva oběd. Levný, rychlý a typicky domácí, dávám 1

  • Alis | 18. 6. 2005 11:21

    Včera jsem dělala k opědu a měly úspěch.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Brambory
Pokrmy Sladké Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Hrubá mouka Mléko Olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí šunka

Domácí šunka

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Dýňový krém

Dýňový krém

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

142
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
60
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
33
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact