Bramborové topinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Středně velké brambory pokrájíme i se slupkou na asi 0,5 cm silná kolečka, dáme na suchý plech a pečeme dorůžova. Utřený česnek zpěníme na rozpáleném sádle. Opečené plátky brambor do něho nasypeme a důkladně protřeseme.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Sádlo Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    1. 10. 2006 14:14

    Jani,máte pravdu,se sklenicí studeného mléka je to vynikající.My k tomu ještě přidáme trochu kečupu.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    23. 9. 2006 21:50

    Je to fantastický!!!! Jeden rok jsme trávili Silvestra s partou na chatě na horách a těhle brambůrek - silně načesnekovaných - se tam snědla hora. Ale česnekem jsme smrděli všichni, tak to nikomu nevadilo :-))))

  • eviku
    eviku |

    23. 9. 2006 20:06

    Veliká dobrota, moje maminka tomu říkala "psí pečínka" - kvůli tomu česneku. Ten taky dávala jen utřený.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    21. 9. 2006 12:28

    Toto je jídlo mého dětství a mládí. Vynikající a k tomu sklenici studeného mléka !! Česnek jsme dávali jenom utřený se solí, ne pečený. Určitě to vyzkoušejte !

Abecední seznam: