Bramborové noky se špenátem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve vymažeme zapékací misku. Nakrájíme knedlík na malé kostičky a vložíme do misky. Do pánve dáme olej a nakrájemé kuřecí maso, osmažíme, a okořeníme solí, pepřem a kořením na čínu.
2
Po dokončení přidáme do misky na knedlík. Vedle v hrnci připravíme špenát - na kostičky nakrájíme cibuli, dáme do hrnce, přidáme česnek, špenát, za malou chvíli trochu mléka, vegetu a nakonec zahustíme vajíčkem. Po uvaření dáme špenát do misky. Vše zalíjeme smetanou a dáme zapéct do troby tak na 40 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alavaka
    Alavaka |

    27. 9. 2014 08:08

    Není to žádná dietka, ale dobrota, to musím uznat :-)

  • Lucie Pisarčíková
    Lucie Pisarčíková |

    9. 3. 2008 01:16

    Jak má být špenát hustý? Jak omáčka? Trochu tekutý anebo aby v něm stála lžíce. Jde o to, že se na pokrm v zapékací míse ještě lije smetana.Nebude to potom řídké? Když se všechno zapeče dá se pokrm krájet? Děkuji za vysvětlení.

  • Terezka M
    Terezka M |

    4. 3. 2008 17:43

    do špenátu přidám smetanu na vaření,je to úúžasnééé

  • Irena
    Irena |

    29. 8. 2007 15:07

    Tento pokrm u nás zaznamenal velký úspěch. Jen používám domácí bramborové noky. Nejvíce mi chutná studený...doporučuji.

  • Bohunka
    Bohunka |

    25. 8. 2007 17:58

    mňamka.....teď jsem to ochutnala...doporučuji

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    3. 5. 2007 22:17

    Dobré bude i se salámem, nebo zbytky uzeného - dobrý recept, vyzkouším