Bohničína

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g rýže
    • 200
      g měkký salám
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks kapie Může být i nakládaná
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      ks kunovjanka
    • sojová omáčka
    • sůl
    • vegeta
    • 4
      lžíce rostlinný olej 3-4

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme zvlášť klasickým způsobem. Na oleji osmažíme salám na kostičky nakrájený, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, okurky, kapii, hrášek, pokrájenou kunovjanku bez nálevu, ochutíme dle chuti sojovou omáčkou, solí, pepřem a vegetou, lehce podlijeme a podusíme cca 10-15 minut.
2
Lze podávat rovnou smíchané jako rizoto, nebo jako česká čína (z Bohnic :o)) s rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.