Bazalková omáčka na pizzu či těstoviny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: KateD

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g rajčata oloupaná může být i rajčatový protlak
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule jemně nakrájená
    • 2
      stroužek česnek
    • bazalka sušená
    • 1
      špetka pepř mletý
    • citronová kůra strouhaná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      špetka cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek.
2
Přidáme cibuli, bazalku, citronovou kúru a necháme podusit do sklovata.
3
Rajčata nakrájíme na hrubo, přidáme na pánev, okořeníme, necháme mírně vařit tak dlouho, až vznikne hustá omáčka.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: