Banány v pařížském krému

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Majdalinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Den před povaříme smetanu na šlehání, čokoládu, práškový cukr a máslo. Necháme vychladnout a vložíme do chladničky. Druhý den vyšleháme, přidáme želatinu připravenou podle návodu a důkladně smícháme. Chlebíčkovou formu vyložíme mastným papírem. Na dno formy dáme trochu krému, rovnoměrně rozetřeme, rozložíme sušenky, potřeme krémem, obložíme podélně nakrájenými banány, znova potřeme krémem a přikryjeme sušenkami. Postup ješte jednou zopakujeme. Vrch potřeme krémem a dáme ztuhnout do chladničky. Na druhý den dezert vyklopíme z formy, papír stáhneme a nakrájíme na řezy.

Komentáře k receptu

  • Andra
    Andra |

    27. 11. 2006 11:42

    Vyšľahá sa smotana keď je v nej pridané maslo?

  • Jana Z
    Jana Z |

    27. 11. 2006 10:05

    Taky jsem dostala tento recept z nějaké slovenské kuchařky i s vyobrazením a vypadá tam přímo nádherně.

Abecední seznam: