Balkánský domácí chléb

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: rusidi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrníčku s teplou vodou dáme 2 lžičky soli, půl kostky kvasnic a lžičku cukru. Přelijeme do větší mísy, přisypeme mouku a hněteme těsto za postupného přidávání další vody. Těsto by mělo být tužší. Posypeme moukou a necháme vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme bochánky, které pak dáme péct.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Sůl

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    20. 10. 2006 14:08

    Je to vyborny bily chleba, ja pridavam do testa i 2 lzice oleje. Jsou jidla, kde opravdu jde jen takovy chleba.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: