Baileys II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Mersi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l hnědý rum
    • 2
      ks salko slazené
    • 2
      ks smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
3 hodiny vaříme salko (zavřené v plechovce), mírným varem. Po vychladnutí otevřeme. Potom vše společně mixujeme. Necháme uležet, alespoň tři dny.
Zařazení: Nápoje Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • stavča07
    stavča07 |

    24. 12. 2011 13:52

    výborné, chválil manžel, tchán i tchýně :-)

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    1. 9. 2008 14:10

    Dávám 1,dělala jsem na narozky syna pro ženské a všem moc chutnal i když jsem časově nestíhala a nebyl čas na odležení,vynikající.

  • Eva Lanová
    Eva Lanová |

    23. 5. 2008 11:45

    včera jsem udělala a je to mňamka,už se těším na sobotu až to s kamarádkama prubnem.Dík za recept

  • Petra
    Petra |

    4. 1. 2008 16:24

    Výborný.Dělala jsem to před vánoci a za chvíli to bylo pryč, olizoval se i přítel, který sladký pití moc nemusí.Zítra budu dělat další dávku:-)) děkuji mockrát za recept.

  • lenka
    lenka |

    13. 12. 2007 18:00

    whisky nahradíte skvěle myslivcem.Chut se velmi přiblíží koupenému baileys :o)

  • Andra
    Andra |

    19. 11. 2007 08:43

    Lenka, pravé Baileys je vyrobené z whisky, ale to už bude potom drahšie.

  • Monika Maršálková
    Monika Maršálková |

    18. 11. 2007 10:05

    Co takhle přidat nějakou tresť pro lepší chuť? Já ale nevím jakou? Ví to někdo? Děkuji

  • Monika Maršálková
    Monika Maršálková |

    18. 11. 2007 10:04

    Co takhle přidat nějakou tresť pro lepší chuť? Já ale nevím jakou? Ví to někdo? Děkuji

  • Lenka
    Lenka |

    10. 2. 2007 11:15

    AhojkY,jsem v Anglii a rum tu neni k dostani.Muzu to hradit jinym alkoholem????

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    28. 11. 2006 13:05

    Taky Salko vařím jen 2 hodiny, šlehačku jsem dávala jen jednu.Vloni o Vánocích jsem ochutnala i variantu s mandlovým pudinkem místo šlehačky a bylo to taky skvělé, takže letos asi v zájmu snížení kalorií budu připravovat tuhle variantu.A dlouho nevydrží, jelikož je moc dobré(14 dní v lednici bylo zatím maximum).

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    28. 11. 2006 12:28

    Adélko,určitě jej dřív vypijete,než by se zkazil.To Salko stačí v pohodě vařit 2 hodiny,3 je zbytečně hodně.

  • Adéla
    Adéla |

    27. 11. 2006 18:11

    prosím jak dlouho vydrží? díky

  • Katka Altmanová
    Katka Altmanová |

    27. 11. 2006 14:31

    Hotovo, vychlazeno, pijeme! Znám tento recept-dělají ho na vánoce snad všichni příbuzní,já vždy jen ochutnávala-letos mám svůj. Akorát jsem použila Ramu cremefine ke šlehání-používám ji všude kde je třeba smetana-máme ji rádi. Posílám 1

  • ALKU H
    ALKU H |

    23. 10. 2006 13:22

    Moc dobrý,díky.

  • Liběna Lesonická
    Liběna Lesonická |

    13. 2. 2006 15:13

    Dělala jsem,moc dobré pití!

  • Eva Furianová
    Eva Furianová |

    18. 1. 2006 16:01

    Marcelko, moc dobrý nápoj!!Dávam 1

  • Eva Balonová
    Eva Balonová |

    10. 1. 2006 14:03

    Je to super nápoj!!!

  • Marcela Mizerová
    Marcela Mizerová |

    3. 1. 2006 19:43

    nejlépe tuzemský rum

  • Anonym
    Anonym |

    3. 1. 2006 11:39

    Katko, pokud chcete fakt dobré baileys, dejte whisku.

  • katka
    katka |

    3. 1. 2006 10:30

    jakej se tam dává ten rum? Hnědej nebo bílej?

  • martina
    martina |

    29. 12. 2005 22:41

    delam kazdy rok,vynikajici!