Baileys

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l hnědý rum
    • 2
      ks salko
    • mandlový pudink

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
2 hodiny vaříme salko (zavřené v plechovce), vařit varem. Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový pudink dle návodu a necháme trochu vychladnout.
2
Vše pak společně mixujeme. Nechat uležet.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mirka
    Mirka |

    14. 11. 2014 20:08

    Též dělám a je vynikající.Vařím v plechovce 1 salko a 1 tatru 45minut .Po vychladnutí otevřít a smíchat se 1/4l rumu.Dát vychladit.Je to rychlé a výborné. :-)

  • Aneta
    Aneta |

    11. 2. 2013 18:40

    Můžu se zeptat jak je to s tím salkem? voda musí vařit? a na kolik to tak vaříte, někdo říkal že mu to i vybouchlo :D tak se toho celkem bojím, aby to taky neexplodovalo. Děkuji

  • LLucie
    LLucie |

    28. 1. 2012 21:08

    Ja dělám baileys tak a zatím chutnal všem. Uvařit den předem 2 salka nebo koupit salko-karamel, ty druhý den rozšlehám a pomalu liji do toho 0,5l rumu se 2 šlehačkami 33%. Fakt je to zatím nejrychlejší a nejlepší recept co jsem poznala. Jo opilestli to bude husté přidejte více rumu.

  • Lucie
    Lucie |

    21. 1. 2012 18:41

    Ahoj, jak je to s tím pudingem? není to pak moc hustý? (před chvilkou jsem na jiném fóru četla, že se to někomu ani nepodařilo vylít ze skleničky :DD) :D nebyla by lepší smetana? :-P Mám na to hroznou chuť, ale bojím seee! :D

  • Michelle
    Michelle |

    20. 12. 2011 15:12

    \já dělám ze dvou salk a dvou pudingů (karamelových) s 1/2 litrem rumu a je to výborný!!!

  • Verča
    Verča |

    9. 8. 2011 12:51

    řekla bych, že Salko je jen sladké, ale je i neslazené kondenzované mléko a to je Tatra..

  • Míša
    Míša |

    19. 12. 2010 10:57

    Salko existuje slazené i neslazené.

  • Linda Klein
    Linda Klein |

    18. 12. 2007 09:07

    Neslazene Salko neexistuje. Salko je slazene kondenzovane mleko :-))

  • monika slipkova
    monika slipkova |

    17. 12. 2007 16:33

    To salko mám dát slazené nebo neslazené?monika

  • Klára Tumpachová
    Klára Tumpachová |

    28. 5. 2007 20:51

    je to výborný!!!!!!!!!!! mňamka :-)))

  • Lada Kratochvílová
    Lada Kratochvílová |

    29. 12. 2006 14:06

    dostala jsem stejný recept akorát místo pudinku se rozpustí ve vodní lázni dvoje bonbony BARI MANDLE. Vynikající

  • Jana
    Jana |

    21. 11. 2006 08:06

    Přidávám různé druhy pudingů a k tomu pár kapek tresti stejné příchuti jako puding - vzniká tak třeba banánový nebo kokosový likér...nemá to chybu a chodí mi to pít i manžel:-)

  • Daniela
    Daniela |

    14. 11. 2006 09:09

    Většinou dělám kolem Mikuláše a do konce roku už není, takže to přesně říci nemohu.

  • paní Adélka
    paní Adélka |

    27. 10. 2006 15:00

    můžete mi prosím říci, jak dlouho to vydrží? děkuji

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    27. 10. 2006 13:07

    Verčo, dělám Baileys jenom na Vánoce, takže jsem už hodně natěšená na tu dobrotu a konzumuji ihned po vychlazení.U nás nemá prostě šanci se uležet!

  • Verča
    Verča |

    26. 10. 2006 20:33

    Ráda bych věděla jak dlouho by se měl nechat uležet.dík za odpověd

  • Michaela Kantorová
    Michaela Kantorová |

    1. 8. 2006 17:39

    jsem se chtěla zeptat kolik asi toho je? Předem děkuji

  • Jana Mikušová
    Jana Mikušová |

    29. 6. 2006 00:28

    Udělaly ste mi chuť. Hnedka zítra to zkusím:)

  • Mariusz Zawadzki
    Mariusz Zawadzki |

    12. 4. 2006 18:45

    Když se dá místo rumu nějaká whiska (levná) a místo mandlového karamelový puding tak to je teprve boží.

  • lenin
    lenin |

    15. 1. 2006 17:31

    Dělal jsem ho doma.byl super.Potom.jsem jel k sestře tam jsem ho udělal po druhe a všem moc chutnal.Výborný recept.je to lepší jak origoš.

  • Jana
    Jana |

    8. 1. 2006 07:41

    Muj kluk mi ho sehnal v bille.

  • Eliška
    Eliška |

    6. 1. 2006 12:45

    Jdu to zkusit ale nemužu nikde sehnat mandlový pudink tak zkusim dát kakaový.Uvidime jaké to bude.Pak dám vedet.

  • Silva
    Silva |

    6. 11. 2005 22:01

    Tento recept slaví vždy úspěch,dobrota!!!

  • Vlaďka Bártová
    Vlaďka Bártová |

    26. 8. 2005 15:18

    plechovky opravdu musí být celé 2h ponořené, bublající.. dělám už léta a v každé nové společnosti to má úspěch :-)

  • Lucie
    Lucie |

    25. 7. 2005 15:44

    Docela by me zajimalo, jak se vari salko v plechovce, rovnou na sporak asi ne, co?:-) Takze predpokladam ze ty plechovky jsou ponoreny ve vrouci vode... Dik za odpoved.

  • Pavla
    Pavla |

    7. 1. 2005 21:13

    Rychlejší ano, ale poněkud dražší.

  • Sine nomine
    Sine nomine |

    29. 12. 2004 17:01

    A rychlejší je ho koupit originál v láhvi...

  • Anonym
    Anonym |

    19. 12. 2004 21:25

    v obchode jsem nedostala mandlovy puding a potrebovala jsem udelat baileys narychlo - je naprosto jedno, jaky puding pridate, fakt ze jo!!je to vyborny!!