Bábovka ze zbylých bílků

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílky našleháme s trochou soli, pak přidáme vše ostatní, už nešleháme, jen opatrně do sněhu zabalujeme. Nakonec přidáme olej. Těsto dáme do vymazané a moukou vysypané větší bábovkové formy. Pečeme zpočátku na 150 °C asi 15 min., potom zmírníme na 100 °C a dopečeme asi dalších 15 min, až se vpíchnutá špejle nelepí. Oproti ostatním bílkovým bábovkám tahle neklesne a je dost velká. Můžeme péct i jako řezy na plechu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Šlapáková
    Ivana Šlapáková |

    24. 7. 2010 08:40

    Je to stejné jako Bílkový chlebíček, ale z více bílků.Dobré. Někdy do těsta nakrtájím sojovou tyčinku, zbytky jakýchkoliv i plněných čokolád. Všem to chutná.

  • Alena Štelcová
    Alena Štelcová |

    11. 5. 2008 16:42

    výbornééééééééééééé...