Avokádový tartar s krevetami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: 2 000 kJ
autor: 123katka123

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g krevety vyloupaných
    • sezamový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • kopr hrst
    • 6
      ks avokádo
    • 1
      ks limetka můžou být i dvě
    • 3
      lžička balzamikový ocet
    • 2
      lžička sezamová semínka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krevety zprudka opečte na sezamovém oleji, osolte je a opepřete a nakonec posypte koprem.
2
Obě avokáda oloupejte, rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na kousky. Zakapejte je šťávou z limety, aby nezhnědla, a podle chuti osolte a opepřete.
3
Na talířích udělejte avokádová lůžka, zakápněte je balzamikovým octem, posypte sezamovými semínky a navrch dejte krevety.
4
Podávejte vychlazené nebo při pokojové teplotě.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.