Autor:

Ruské roštěnky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Roštěná 200 g
Sádlo 20 g
Cibule 100 g
Tuk 10 g
Hladká mouka 20 g
Mléko 1 l
Žloutek 1 ks
Křen  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Omyté, otřené roštěnky naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na sádle. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme doměkka.
Mezitím si uděláme světlou jíšku z tuku a mouky (bešamel), zředíme mlékem, povaříme přidáme žloutek osolíme.
Když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je ze šťávy, potřeme bešamelem a sypeme strouhaným křenem a dáme zapéct na pánvi do trouby asi na 10 minut.
Podáváme s rýží nebo s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Ruské roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web