Autor:

Ruské roštěnky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Roštěná 200 g
Sádlo 20 g
Cibule 100 g
Tuk 10 g
Hladká mouka 20 g
Mléko 1 l
Žloutek 1 ks
Křen  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Omyté, otřené roštěnky naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na sádle. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme doměkka.
Mezitím si uděláme světlou jíšku z tuku a mouky (bešamel), zředíme mlékem, povaříme přidáme žloutek osolíme.
Když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je ze šťávy, potřeme bešamelem a sypeme strouhaným křenem a dáme zapéct na pánvi do trouby asi na 10 minut.
Podáváme s rýží nebo s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Ruské roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web