Ruské roštěnky

Hodnocení:

Moje:

90 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g roštěná
    • 20
      g sádlo
    • 100
      g cibule
    • 10
      g tuk
    • 20
      g hladká mouka
    • 1
      l mléko
    • 1
      ks žloutek
    • křen
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté, otřené roštěnky naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na sádle. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme doměkka.
2
Mezitím si uděláme světlou jíšku z tuku a mouky (bešamel), zředíme mlékem, povaříme přidáme žloutek osolíme.
3
Když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je ze šťávy, potřeme bešamelem a sypeme strouhaným křenem a dáme zapéct na pánvi do trouby asi na 10 minut.
4
Podáváme s rýží nebo s bramborem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.