Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 17x
1
5 17 "Pravé" Baileys 5 1
Autor:

"Pravé" Baileys

Střední
Ingredience
Salko 2 ks
Mléko 1/2 l
Puding
Sáček
1 ks
Hnědý rum 1/2 l
"Pravé" Baileys

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Plechovky se salkem vložíme neotevřené do hrnce s vodou, přivedeme do varu a vaříme při mírné teplotě 2 hodiny. Vyjmeme a necháme zchladnout. Mezitím si z mléka a pudinkového uvaříme dle návodu pudink.

Mícháme občas do zchladnutí, aby se neutvořil škraloup. Otevřeme plechovky se salkem a vlijeme do mixéru, přidáme zchladlý pudink a nakonec vmícháme 1/2 litru rumu. Dáme do lahví a uzavřeme.

Je k nerozeznání od pravého a myslím, že dáte za pravdu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 17x)

Komentáře k receptu: "Pravé" Baileys

Komentáře

  1. Baryska   05.04.2016 | 16:13 | reagovat | závadný

    Nejlepší je s mandlovým pudinkem, ale ten je bohužel u nás špatně k sehnání. Samé jahody, maliny, banány, dokonce jsem viděla i "šmoulový pudink" ale na mandlový člověk nenarazí...

  2. Radka   16.12.2015 | 12:12 | reagovat | závadný

    Mohu se zeptat, když zvolím karamlizované salko, jaký pudink zvolit? taky karamelový? aby to nebylo moc.. Děkuji moc!

    1. Veja   18.12.2015 | 8:31 | reagovat | závadný

      Mandlový pudink

  3. Ann   09.12.2015 | 12:17 | reagovat | závadný

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak skladovat? Někde jsem četla že se mají nechat odstát. Mám to dát do lednice? Nebo ne? A jak dlouho vydrží? Mám teď 3 lahve a chci darovat k Vánocům.

    Děkuji za reakce

  4. Neznámá   22.11.2015 | 16:05 | reagovat | závadný

    Je zbytečné vařit salko, v obchodě se dá koupit karamelové rovnou ;-)

  5. Kačka   29.10.2015 | 20:36 | reagovat | závadný

    Dala jsem méně rumu a půlku vanilkového a půlku karamelového pudingu a je to skvělé! <:-)

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web